dinsdag 29 mei 2012

OPI Nagellakken en verzorging

OPI Nagellakken en handverzorging

OPI is Amerikaanse firma die gevestigd is tussen de filmstudio's in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en staat op Amerikaanse professionele markt op nummer 1. Het merk heeft in Amerika al diverse awards gewonnen en ook in Nederland weet het in 2011 en 2012 al verschillende prijzen in de wacht te slepen, o.a. met de Shatter en de Matte lijn. Vele Amerikaanse sterren zijn dol op OPI, bijvoorbeeld Madonna, Rihanna, Oprah, Katy Perry en Lady Gaga. En laten we onze eigen celebs niet vergeten zoals Quinty Trustfull, Ilse de Lange en Fiona Hering worden regelmatig met de nagellakken van OPI gespot.
Bij OPI staat de kwaliteit en gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Het is in geen geval de bedoeling dat een kunstnagel de natuurlijke nagel aantast.
OPI is een begrip in Amerika en Nederland volgt al snel, Enschede uiteraard dan ook. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheid. OPI heeft voor iedere stijl wel een bijpassende kleur nagellak. OPI heeft 105 classic colors, 36 brights, 38 soft shades standaard in de collectie en komt in het voor en najaar met 12 modetinten op de markt. Esthetica Enschede heeft op het moment 90 van deze kleuren op voorraad, deze collectie wordt elke maand weer uitgebreider. Ook werkt OPI met sommige sterren en firmas als Disney samen en komt zo nog eens tussen door met speciale collectie, denk aan Pirates of the Caribbean, Shrek, Katy Perry, Amazing Spiderman en zeer binnenkort met Minni Mouse. De hipste special collecties heeft Esthetica Enschede natuurlijk ook. De voorjaarscollectie "Holland" is zowel als bij Esthetica Enschede, zowel in Nederland en zelfs wereldwijd zeer succesvol geweest.
De nagellakken van OPI zijn van zeer hoge kwaliteit, zijn shockproof en hebben perfecte kleurdekking en lang houdbare glans.
Houdt dan ook @SalonEsthetica op twitter in de gaten, hierop zie je altijd de nieuwste kleuren, resultaten en andere nieuwtjes en feitjes.