donderdag 31 mei 2012

Manicure by OPI

Na jaren van onderzoek introduceerde OPI een nieuwe, complete product lijn van een zeer hoogstaande kwaliteit, die je normaal van exclusieve gezichtsverzorgende producten mag verwachten.
De Manicure by OPI lijn bestaat uit 4 producten, die een gewone manicure behandeling veranderen in een luxe, ontspannende spa ervaring. De resultaten zijn sensationeel. Zachtere, gladdere, jonger uitziende handen, die alleen maar meer verbeteren bij herhaardelijk gebruik van Manicure by OPI producten.

Skin Renewal Scrub van Manicure by OPI

Natuurlijke ultrafijne suikerkristallen, die oplossen in water, verwijderen dode huidcellen zacht en maken de huid zijdezacht. De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en maken natuurlijke AHA's aan in de huid, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen versnelt. Door eerst de dode huidcellen te verwijderen zullen de andere producten van Manicure by OPI nog beter hun werk kunnen doen.
Bevat o.a. aromatische oliën van citroen, limoen, sinaasappel, geranium en perzikbloesem.
Skin Renewal Scrub 80 gram   €15,95
Skin Renewal Scrub 290 gram €46,95

Effervescent Soak van Manicure by OPI

Een sprankelende soak die nagels mooier wit maakt en handen revitaliseert. Voedingsrijke mineralen helpen de juiste vocht/vetverhouding te herstellen en zuiveren de huid. Bevat o.a. magnesium, aromatische oliën van manderijn, limoen en basilicum.
Effervescent Soak  60 gram  €12,50
Effervescent Soak 250 gram €31,95

 

Rejuvenating Serum van Manicure by OPI

Deze klinische bewezen krachtige proffesionele behandeling voorziet de huid van natuurlijk oplichtende ingrediënten, inclusief zoethoutextract, die ouderdomsvlekken sterk verminderen. Voedt de huid met vitamnines A, C en E en druivenpitolie. In kuurvorm van 6 weken te gebruiken. In het begin kan het zjin dat er eerst meer ouderdoms- of pigment vlekken zichtbaar worden. Dit komt omdat het serum de aanwezige melanine (kleurpigment) eerst omhoog haalt, voordat het opgelicht wordt. Bevat o.a. aromatische oliën van lavendel, eucalyptus en kamfer.
Rejuvenating Serum 25ml € 32,95
Rejuvenating Serum 50ml € 57,95

Finishing Butter van Manicure by OPI

Legt een beschermend, fluweelzacht laagje over de huid om uitdroging te voorkomen. Beschermingsfactor 15 beschermt de huid tegen schadelijke effecten van de zon en voorkomt het terugkomen van oudrdomsvlekken. Bevat o.a. aromatische oliën van lavendel, eucalyptus en kamfer.
Finishing Butter 125ml € 26,95
Finishing Butter 250ml € 49,95

Al deze producten van Manicure by OPI zijn uiteraard verkrijgbaar bij Nagelstudio Esthetica Enschede. In alle manicure behandelingen gebruiken wij de producten van Manicure by OPI.